За пчелните ми продукти

Бурканче мой медСлед бурния успех на нашия пазар на един украински 'Промед Бальзам'. След разговор с консултанта на сайта ми д-р Асенов и след дълго анализиране на различна информация, реших и аз да предложа моя линия продукти на база пчелен мед. Мой приятел е отдавнашен пчелар. И отдавна ми предлага само добре отделян мед (вкл. и манов). Затова закупих от него мед. Отидох при друг мой приятел - преподавател в НСА и д-р на науките точно по добавки за спортисти и му поисках да си купя гуарана. Той ми каза: 'Защо ти е гуарана? Имам перуанска мака!'.

И така се роди този мой продукт 'Релакс за възрастни'. По същество смес от пчелен мед, стафиди на американска червена боровинка, стрита на прах перуанска мака и сусамово семе. Пак повтарям, че целта ми е да постигна пълен комфорт при мъже и жени на средна и по-напреднала възраст. Съдете сами от действието на съставките:

 1. Aмериканската червена боровинка предотвратява инфекциите на пикочните пътища и може да предотвратява бързото израстване на тумори. Тя е основна съставка на много лекарствени продукти като боровитал, уринал акут, терапойнт и др. 2. Сусамът допълва енергията на бъбреците, която повлиява качеството на костната тъкан (при остеопороза напр.), също образуването на кръвта (при анемия), повишава количеството и качеството на спермата (безплодие при мъжете), повлиява качеството на косата-нейния растеж, също повлиява слуха.  Сусамът трябва да бъде ежедневно допълнение към храната при жените в менопаузата – при горещи вълни, изпотяване, безсъние, сърцебиене, слабост и при жени с преждевременна и силна менструация. По принцип сусамовото семе си е просто средство за дълголетие.3. Перуанската мака се употребява за енергия, издържливост, срещу импотентност, за стимулиране на фертилитета, като афродизиак, срещу еректилна дисфункция и мъжка менопауза. Всъщност, маката е безвредната алтернатива на виаграта.  Но, за разлика от изкуствените стимуланти, маката не съдържа хормони. Но маката е много полезна и за жените. И при жените перуанската мака усилва либидото, увеличава енергията, побеждава депресията и помага срещу стреса. Важно! Заменя хормонозаместващата терапия и премахва вагиналната сухота и  болката при полово сношение. 4. За пчелния мед от акация няма да ви говоря. И така? Замислете се. Прочетете пак и ще разберете какво съм търсил и дали да ми вярвате, че се е получило.

Ако искате сами да се убедите - бурканчето от снимката тежи 400гр. и струва 12лв. Взема се по една чаена лъжица сутрин на гладно. Опаковката е достатъчна  за 10-дневен курс. След това е добре да почине малко организма. Не е добре често и да се подсилваме. Имам и други интересни смески на база пчелен мед. По американска рецепта.