Как да подобрим Орифлейм
или да си направим ефективен масажьор за лице?
Дамите, които вярват на МЛМ-ите вече знаят.
Този път 'Направи си сам'.
И така:

Oрифлейм

Реших да изтествам за Вас една 'пошибалка' на 'Орифлейм'. Тя трябва да служи за по-добро размазване и втриване на козметични препарати в кожата. Но всъщност служи само за по-бързо изразходване на крема с цел пак да отидете и да купите. Какво всъщност представлява устройството на снимката?

Ами това е малко моторче и малка помпичка. А основният накрайник е три пластмасови ролчици. И всичко това работи на батерийки (от малките - по 1.5 волта). Идеята на 'Орифлейм' е, че въртейки се трите ролчици размазват крема, който чрез натискане от време на време на пусково бутонче, се вкарва от помпичката при ролчиците. (Отзад има резервоарче за крема). Хубаво. Като замисъл може би има смисъл. Но!

Мноого слаба мощност на моторчетто. То просто заглъхва и спира ако съвсем малко натиснете. И особено ако и помпичката сте включили през това време. А и батерийките свършват за няма и един сеанс. Абе: машинка за пари. За изземване на вашите пари. В полза този път на производителите на батерийки и кремове. oriflame_moi

Но! Идеята за масаж с въртеливи движения не е глупава. Само че си трябва мощност. Особено ако както ние - мъжете предпочитаме по-дълбочинния масаж. И? Ето как аз подобрих 'Орифлейм': Да! Винтоверт! Малък за да не бучи. (Всъщност винтоверта ми се оказа, че бучи по-малко от 'орифлейма').

Предимствата?

  1. Винтовертът е с як мотор. А и е с акумулатор, който се зарежда от Мрежата. Т.е. не ползвате през минута-две батерийки.
  2. Винтовертът има превключвател както на оборотите, така и нещо много важно - на посоката на въртене. Т.е. въртейки ролчиците напред, но и назад се получава далеч по-ефективно масажиране на кожата.
  3. Винтовертът (модерните) има и ударно действие (обикновено то служи за по-добро натягане или развиване). При това ударното му действие е почти като вибрация.

И така? Ами вземате само приставчиците от 'пошибалката' на 'Орифлейм' и ги слагате на винтоверта. Просто и ефективно. А ако искате нещо по-специално - поръчайте ми го. Например вместо тъпа пластмаса за масажиращи топчета - магнитни сачми. Така третирате и магнитно. А как да си направите сами - мисля да публикувам скоро, но в специализирания си сайт за идеи. Защото не е толкова чак проста работа.

Copyright © Йордан Йорданов. All Rights Reserved.
Искате да поръчате? - Пишете ми