ПРОФИЛАКТИКА И РЕХАБИЛИТАЦИЯ
Защо консумативите за кислородния бар от мен?
Аз съм любител на СПА-процедурите и здравословния начин на живот. Ходил съм по салони и съм изпробвал различни техники. Също съм си закупил и съм разучил и положителните и отрицателни качества на доста уреди. Тук споделям само личен опит.
Затова можете напълно да ми се доверите.
И така:

Вече и у нас има кислородни барове. Аз няма да ги рекламирам. Само ще спомена, че един кислороден коктейл е равен на една пълноценна разходка в гората.

Той активира моторните, ферментативните и секреторни функции на стомашно-чревния тракт. Освен това помага при проблеми с нервите и кръвното налягане. На медuцински език един кислороден коктейл отстранява за градския човек т.нар. хипоксия.Обикновено един кислороден бар се състои от концентратор на кислорода (или генератор на кислород), кислородни шейкъри и аромастанция.

o2Именно аромастанцията поема кислорода и го подава на клиента. Да дишаш чист кислород не е препоръчително. Затова всъщност, аромастанциите се зареждат с ...ароматни води. Не бива с аромамасла, защото запушват дюзите. А най-качествените ароматни води, естествено че са не химиите. А натуралните дестилати от билки. Така клиентът хем диша кислород, хем и полезните вещества на билките.

Мен ме намери чрез този ми сайт сама собственичка на кислороден бар у нас. Първо и дадох за проба безплатно от моите дестилати. После тя ми поръча и си купи. После повтори...

Единственото, което не ми хареса е, че тя ми поиска да си оцветя в различни цветове моите си дестилати, които са за нея. Да, за клиентите се получи по-красиво например дестилатът от мента да не е какъвто си е натурален (безцветен) а да е в зелен цвят, а дестилатът от лавандула в лилав.new_opakovki3m

Купих бои за сладолед и оцветявам вече дестилатите си по желание на клиента. И тъй като аромастанциите се зареждат не с по 100мл., каквито са моите опаковки, разработих и предлагам вече и дестилати и в опаковки и по 200 и по 300мл., както е показано на снимката. 

И така? Заповядайте! И без да сте собственици на кислороден бар, пак можете да си приготвяте кислородни коктейли. Предлагам и бутилки с медицински кислород. Пускате го през наргиле с мой дестилат и ...дишате. А ако сте собственици на кислороден бар, тъй като едно зареждане е обикновено от по 8-16 различни вида дестилати - давам и търговска отстъпка.

Copyright © Йордан Йорданов. All Rights Reserved.
Искате да поръчате? - Пишете ми