Бъбреците са важно нещо
до към 40 мъжът си мислел че имал само два органа - устата и оная работа
останалите се обаждали сами, но по-късно.
Този път без хидрозоли.
И така:

Ако питате някой от новоизлюпилите се ЕТ  (джипита), а не лекари, за проблем в бъбреците - те веднага ще ви засилят на операция. Скъпоструваща. Ще ви препоръчат и даже да си изберете екип. Още по-скъпоструващ. Целта на всеки ЕТ е както на ЕТ (едноличен търговец) - печалбата. Ами ако сте както онова момиче от Горна Оряховица? Сиреч бедни? Каквито сме вече, благодарение на 22 години Грабеж повечето българи? Да мрем ли? Според новоизлюпилите се ЕТ-та и ЕООД-та - да. Който няма пари - да мре. 

Затова аз ще разширявам списъка от рецепти с подръчни средства. За профилактика.

Защото, знаете ли защо китайската медицина не е като американската? Сиреч там се стремят да те поддържат здрав с профилактика, а не чакат да се разболееш, за да те издоят до шушка с прескъпи лекарства, изследвания и операции. 

Сега ще обясня простичко защо китайските доктори са се научили да залагат на профилактиката.

Навремето китайските императори плащали на докторите си само докато са здрави. Като се разболеели - спирали да плащат. А ако усетели, че си заминават от болестта - заповядвали докторът да бъде убит преди императорът да е умрял от болестта. Е? При такъв обществен ред, ще ти стиска ли да чакаш императора да се разболее? 

И така, да мина на конкретната рецепта за профилактика на камъни в бъбреците. И пясък в жлъчния мехур. Рецептата е от 'Енциклопедия народной медицинъй' - руски сайт. Там простичко първо обясняват от какво се появява пясъка и камъните. Те са естествен резултат от невъзможността на организма ни да изведе натрупания неорганичен калций. Резултат обикновено от прекомерна употреба на нишестета и захари. 

Нарочно ще оставя оригиналния руски текст: Многочисленными опытами установлено, что удаление этих образований хирургическим способом (кроме экстренных случаев) не нужно и глупо. Т.е. ако не сте стигнали до екстрен случай е глупаво да се подлагате на операция. И ненужно. Това е превода.

А сега рецептата:

Изцеждате един лимон в чаша. Добавяте още толкова сок от моркови и сок от червено цвекло (има ги евтини вече у нас благодарение на това, че поляците не са си унищожили както ние селското стопанство). Добавяте и хидрозол от краставица 2 супени лъжици. Разбърквате. Готово. Пиете 3-4 пъти на ден по малко. Според руската народна медицина ефектът се усеща още след няколко дни до седмица-две. В зависимост от размера на камъка. 

По принцип въпросната смес е добро очистително средство за жлъчката, черния дроб, а също и за простатата. 


Copyright © Йордан Йорданов. All Rights Reserved.
Искате да поръчате? - Пишете ми