ПРОФИЛАКТИКА И РЕХАБИЛИТАЦИЯ
Защо да изберете моята аромалампа?
Аз съм любител на СПА-процедурите и здравословния начин на живот. Ходил съм по салони и съм изпробвал различни техники. Също съм си закупил и съм разучил и положителните и отрицателни качества на доста уреди. Тук споделям само личен опит.
Затова можете напълно да ми се доверите.
И така:

aroma1До сега съм си купил и изпробвал поне три вида аромалампи. Керамичните обикновено са доста затворени. И с малко съдче за маслото, което като се изпари обикновено и пръска. Сиреч по покривката. A и в затворената 'хралупка', ако не е проектирана добре, не достига кислорода и свещта не изгаря напълно. В ТСМ-магазините намерих 'немска' аромалампа. Която беше от ковано желязо. Красиво извито. Но съдчето за изпаряване на маслото беше стъклена чинийка. aroma2Която, като свърши маслото и реших да налея малко водичка и после масло - просто се пръсна. Както всяко стъкло, което не е закалявано за резки температурни промени.

Поради тази причина реших да ви предложа аромалампа моя си разработка.

Както се вижда на снимките тя е изцяло от метал. Хромиран. На практика купих едно съдче за четките за зъби за баня. На него му монтирах капачка от термос от благородна стомана. aromaj1За да не се предава горещината от съдчето за изпарение на цялата аромалампа, добавих пръстен от високотемпературен силикон на капачката на термоса (съдчето за изпаряване на маслата/дестилатите). На снимката това е синьото пръстенче. 

Получи се и красиво и практично.

Първо, пламъкът от свещта е хем видим изцяло, както са искали немците за техните модели, хем защитен както при традиционните керамични аромалампи. Второ, съдът е хем достатъчно дълбок, хем достатъчно широк и хем от него по никакъв начин нищо не може изпръска навън. А и се мие лесно. Дори да полепне от етеричното масло - с телената гъба за миене на грил всичко се изчиства лесно.

И най-важното: нищо на такава аромалампа не може да се счупи.

Ако желаете - поръчайте ми. Само за 7 лева! Разработил съм и други видове аромалампи. И по-красиви и с различна функционалност. Но винаги от метал.

Copyright © Йордан Йорданов. All Rights Reserved.
Искате да поръчате? - Пишете ми