За лицето
три в едно
само Био
Този път без хидрозоли.
И така:

oveseniВече Ви показах как от микрофибърни кърпи, напоени в моите хидрозоли от билки правя две в едно за здраве и профилактика. Сега ще Ви покажа как правя три в едно за красота. 

Всички знаем полезността на овесените ядки. Ето как евтино и лесно да си приготвите 'Три в едно'. Т.е. хем средство за измиване, хем средство за пилинг, хем средство за подмладяване на кожата и изглаждане на бръчките:

Купувате си пакетче овесени ядки за храна. Струва стотинки все още. Напълвате от него една кафемелачка от едно времешните, не от професионалните блендери. (Абе към четвърт пакетче). Смилате но не чак до брашно, а до малко по дребни трици. Капете с капкомер от моя хидрозол от градински чай и бъркате постоянно, за да не стават големи топчета, а само до към диаметър 2-3мм. Капете две чаени лъжици на цялата маса.  Добавяте после (за да не се разтваря или да полепва и уедрява) ситно надробена морска сол и пак разбърквате. После добавяте и сода бикарбонат и пак разбърквате. Съотношението на съставките трябва да се получи около 6/1/0,5 за овеса с хидрозола/морската сол/содата бикарбонат. Получената смес трябва да изглежда както моята на снимката. От нея си сипвате сутрин на ръката и добавяте после от помпичката течен сапун. С кашицата си измивате лицето. Това е. Акожелаете смеска за Вашата кожа - поръчайте ми. Вместо само с градински чай - ще изкомбинираме още билки.

Copyright © Йордан Йорданов. All Rights Reserved.
Искате да поръчате? - Пишете ми